Loodgieters

Loodgieter Gentbrugge - B.R.B. Technics

In 1997 werd ons bedrijf opgericht door 2 gedreven mensen die samen een goede combinatie vormden voor de doelstellingen die ze voor ogen hadden. Een metselaar/vloerder en een loodgieter/verwarmingsinstallateur bundelden de krachten en BRB was geboren.

Het begon met kleine werken en verbouwingen maar ondertussen is het bedrijf door de jaren gegroeid tot 2 zaakvoerders, 4 werknemers, 3 bedrijfswagens en 1000 m² magazijn om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van onze klanten.

Vanaf 2000 is het bedrijf meer gespecialiseerd gaan werken en heeft het zijn activiteiten gericht op de plaatsing van cv, sanitair en brandbeveiliging op grotere werven (tot ± 100 appartementen).

Dankzij de verdere uitbouw van de verbouwingswerken en badkamerrenovaties zijn we uitgegroeid tot een polyvalent bedrijf dat zoveel mogelijk probeert up-to-date te blijven, constant bij te scholen en te werken met de beste materialen.

B.R.B. Technics contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar B.R.B. Technics. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.