loodgieters Kortemark | Safe & Care
loodgieters Kortemark | Safe & Care
loodgieters Kortemark | Safe & Care

Loodgieter Kortemark - Safe & Care

De sanitaire installatie behoort tot één van de belangrijkste technieken in een woning. Het is dus logisch dat een perfect beheerste installatietechniek cruciaal is voor een optimale en blijvend goede werking. Doe daarom steeds beroep op een erkend installateur inzake sanitair of wort als doe-het-zelver door onze begeleidt.

 
Hét installatiebedrijf voor badkamer en sanitair

Safe & Care die van elke sanitaire installatie een referentiewerk maakt. We werken enkel met de beste merken en koppelen dit naadloos aan een kwalitatieve installatie. Heldere afspraken en een stipte planning zijn kernwaarden waar we niet van afwijken. Bouwen of verbouwen brengt immers vaak al genoeg problemen en stress met zich mee, en de installatie van sanitair of een badkamer is voor een leek een techniek die niet altijd even duidelijk is. Daarom zorgen wij voor een zorgeloze installatie en afwerking van je sanitair volgens een op maat gemaakt schema van je sanitaire installatie. Zo hoef jij enkel nog je toestellen en badkameraccessoires uit te kiezen, uiteraard met het nodige advies van onze kant.

 

Alles begint bij een bezoek aan de inspirerende toonzaal waar je tal van voorbeelden kan bekijken van kant-en-klare badkamers en sanitair. Samen met onze hoofdleveranciers en hun medewerkers bekijken we alle belangrijke zaken zodat we een gericht voorstel kunnen opmaken voor jouw sanitaire installatie. Daarna kunnen we overgaan tot het bestellen van het sanitair, waarna wij de installatie tot in de puntjes uitvoeren.

 
Wat na de installatie en oplevering?

Als gespecialiseerd installateur van sanitair staan we bekend voor onze perfecte nazorg. Het is onze bedoeling om je nog vele jaren te laten genieten van je badkamer of sanitaire installatie. 

 
Enkel het beste voor jouw sanitair

Dankzij onze jarenlange ervaring als sanitair expert en installateur weten we hoe belangrijk het is om met kwalitatieve materialen te werken. Want enkel kwalitatieve producten kunnen een jarenlang plezier garanderen. Bovendien kiezen we onze leveranciers niet alleen op basis van kwaliteit, maar kiezen we bewust voor fabrikanten met een excellente service en garantie op de aangekochte producten en materialen voor sanitair.


Safe & Care contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Safe & Care. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.